Postat de DCs

Despre

Deci, Trebuie să îngrop proiectul totalcar.ro. (Update: N-am mai vrut MobileMe de la Apple, pentru 79 euro pe an și TotalCar nu mai mere, că aveam hosting acolo. RIP.) A fost mai mult un hobby, un fel de CV online. Dar, ca orice hobby adevărat, necesita muncă. Și nici asta nu m-ar fi deranjat atît de tare, pe cît faptul că, fiind creat pe platformă iWeb, s-a dovedit a fi impenetrabil pentru Google. Fecioară de fecioară. Aș putea să am cele mai noi și senzaționale știri din lumea asta: dacă le pun pe totalcar.ro e ca și cum le-aș îngropa cu mîna mea.

După aceea, presa auto s-a schimbat mult față de vremurile cînd făceam eu primii pași la ProMotor. Pe atunci pasiunea și lucrul bine făcut mergeau mînă-n mînă, acum o să pună și un căcat pe copertă sau pe prima pagină a unui site dacă vinde. Ca atare, nu-i loc de mine în lumea asta. Sau trebuie să evoluez.

De aceea – și după îndelungi chinuri – am născut acest minunat treidem.ro. Am diversificat și conținutul, ca să pot combate cu mare succes criza asta falsă, care a trimis iar piața forței de muncă în Evul Mediu. Din nou, orice șef și șefuț de mîna a doua poa’ să devină un zbir adevărat, mîna stînga a lu’ Satan… Dar să revenim.

Pe lîngă mașini, voi scrie și de macuri. Am mai făcut-o pe macuser.ro. Acum e timpul să o fac pentru mine, dacă tot pierd vreme. Target-ul nu e mare, dar e loial. E chiar fanatic, deci ușor de prostit. Și uite așa mă voi baza pe nește “unici” și la bine, și la rău.

Femeile închid bine cercul și sunt magnetul de rating. Cine nu se uită la una bună? Bine, în afară de poponauți.

Le numesc maimuțe că, na, cam asta-i starea intelectuală a multora dintre ele, dar mai ales pentru ca să creez un val de ură, care, la rîndu-i, îmi aduce înjurături = rating. A făcut-o deja altul, mai deștept.

Idei am multe. Că orice prost le are. Cîte mi-or ieși mișto, mai vedem. Presa auto românească m-a pus în multe situații interesante, am avut de-a face cu o multitudine de personaje și alte manifestări ale materiei, numa’ bune de povestit/descris așa cum s-au întîmplat/sînt.

Firește, anumite materiale de pe acest site sînt pamflete și trebuiesc tratate ca atare.

Bookmark and Share
  • Caută

  • Categorii

  • TAG-uri

  • Arhivă

  • Meta